5 Roll

Världen i 5 Roll är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela 5 Roll, ett av våra bästa brädspel!

5 Roll kan vid första anblicken tyckas vara ett spel där turen är den avgörande faktorn, men låt dig inte luras, det är mycket strategi inblandat. Alla spel där man kastar tärningar innebär att tur spelar en roll för att vinna, men i 5 Roll är det nog viktigare att veta när man har en fördel.

Ett spel på 5 Roll börjar med att du kastar fem tärningar. För att få poäng väljer du tärningar med ett visst värde på dem och försöker skapa olika vinnande kombinationer. Så om du hittar tre tärningar av samma färg som visar ett visst nummer är det en kombination som ger dig många poäng. Att veta när du ska välja tärningar och när du ska kasta igen och försöka hitta något bättre är nyckeln till att vinna.

Hitta de vinnande kombinationerna på Hetaspel.se och styr turen till din sida i 5 Roll.

Liknande spel:

Gillade du 5 Roll? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbrädspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.