Bubble Game 3: Christmas Edition

Världen i Bubble Game 3: Christmas Edition är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Bubble Game 3: Christmas Edition, ett av våra bästa julspel!

Julen är alltid en hektisk period, så varför inte prova ett spel som inte tar för lång tid att starta och som är roligt och som du kan spela när du vill koppla av en stund? Bubble Game 3: Christmas Edition är ett sådant spel och följer samma formel som andra spel i samma genre: du måste skjuta bubblor så att de träffar andra bubblor på bordet som har samma färg. Om du lyckas koppla ihop minst tre av samma sort kommer de att tas bort från brädet. Om du rensar brädet avslutar du nivån.

Med sitt vackra jultema, som får bubblorna att se ut som julgransprydnader eller läckert godis, och ett spel som är lätt att lära sig men svårt att bemästra, är Bubble Game 3: Christmas Edition en fröjd att spela.

Njut av några julspel när du spelar på Hetaspel.se och ha kul!

Liknande spel:

Gillade du Bubble Game 3: Christmas Edition? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårjulspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.