Cute House Cleaning

Världen i Cute House Cleaning är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Cute House Cleaning, ett av våra bästa accessoarspel!

Den här söta tjejen har precis flyttat till sin egen lägenhet och hon är så glad! Men huset är en enda röra! Det finns så många saker att reparera, till exempel trasiga speglar, diskbänkar, hyllor, sönderrivna gardiner och sönderrivna soffor. Till råga på allt finns det spindelnät överallt och golvet är smutsigt. Det verkar som om hon har mycket att städa och laga och lite hjälp skulle vara bra. Men hey, städning kan vara roligt om man har lite sällskap! Och om du skyndar dig att städa upp i rummen, badrummet och köket kan du inreda hela stället precis som du vill ha det!

Liknande spel:

Gillade du Cute House Cleaning? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våraccessoarspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.