Extreme Car Parking

Världen i Extreme Car Parking är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Extreme Car Parking, ett av våra bästa parkering spel!

Att parkera bilen kan vara ganska besvärligt, särskilt om du har bråttom eller om det finns många bilar i närheten. Skulle det inte vara trevligt om du kan träna lite i förväg på alla möjliga parkeringssituationer? Som tur är kan du spela Extreme Car Parking och träna dina parkeringsfärdigheter nu! Men var varnad, Extreme Car Parking tar körning till det extrema, och förhoppningsvis har din bil mycket bättre köregenskaper än den i spelet. Det finns trots allt en anledning till att "extreme" användes i spelets titel.

Med olika parkeringsutmaningar och viljan att driva din poäng högre och högre, kommer du garanterat att fortsätta återvända till de unika nivåerna som Extreme Car Parking har att erbjuda. Försök att smita genom inkommande trafik och genom alla möjliga andra hinder, och var också redo att parkera bakåt eller i sidled, och se hur ditt självförtroende kommer att växa när du kommer att möta denna viktiga del av bilkörningen från och med nu. Men inte bara det, efter att du kört en bil som har så känsliga kontroller som den från Extreme Car Parking kommer du att bli ett riktigt proffs när du kör bilar från andra spel.

Testa ditt tålamod och din extrema körförmåga när du spelar på Hetaspel.se, och försök att klara alla nivåer från Extreme Car Parking.

Liknande spel:

Gillade du Extreme Car Parking? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårparkering spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.