Free Cell Solitaire

Världen i Free Cell Solitaire är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Free Cell Solitaire, ett av våra bästa patiens spel!

Free Cell Solitaire är en av de mest intressanta och spännande solitairevarianterna som har blivit mycket populär under de senaste decennierna. Det som gör den så cool och rolig är att du måste skapa korthögar på brädet. Och du kan ha degressiva kort som rangordnas med alternativa färger. Som alltid måste du dock stapla dem med början från esset och upp till kungen.

Det fina med Free Cell Solitaire är dock att du kan kasta ett kort om du vill, för att göra det lättare för dig. Detta kommer dock att sänka antalet kort du kan dra på en gång, så du kan inte riktigt överdriva det. Men det är det som gör Free Cell Solitaire roligt, det faktum att du kan experimentera och prova nya idéer hela tiden.

Free Cell Solitaire-spelet på Hetaspel.se visar dig den aktuella poängen och även hur många drag du gjort. Det betyder att du får koll på hur du spelar och du kan alltid försöka slå din poäng. Free Cell Solitaire är ett spel med mycket återspelningsvärde, så det är väl värt din tid!

Hur man spelar

Använd musen för att välja korten om du använder en dator eller tryck på skärmen för att välja dem om du använder en mobil enhet.

Liknande spel:

Gillade du Free Cell Solitaire? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpatiens spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.