Hidden Objects Hello Spring

Världen i Hidden Objects Hello Spring är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Hidden Objects Hello Spring, ett av våra bästa gömda föremål spel!

Analysera olika scener och hitta alla slags föremål när du spelar Hidden Objects Hello Spring. I det här spelet måste du skanna bilden framför dig och välja de föremål som finns på vänster sida av skärmen. Även om detta kan låta som en lätt uppgift, smälter vissa av dem riktigt bra in i miljön och de verkar vara kamouflerade. Dessa kräver mer uppmärksamhet från din sida, men i dessa fall kan du också använda ditt förstoringsglas för att få en mer detaljerad bild av omgivningen.

Med flera olika objekt som du måste upptäcka håller Hidden Objects Hello Spring utmaningen uppe, men samtidigt är det så att ju mer du stirrar på samma scen, desto fler objekt observerar du. Tack och lov har Hidden Objects Hello Spring många olika nivåer för dig att spela i, och du kommer att uppskatta den mer avslappnande karaktären som spelet ger. Spänningen att upptäcka objekten kommer alltid att vara närvarande, och du kommer att känna dig bra när du lyckas bocka av ett objekt på din lista. Och se till att inte ta för lång tid med att titta på nivån, för om du inte hittar objekten inom den tilldelade tidsgränsen måste du starta om nivån. Med 16 olika scener att gå igenom ser Hidden Objects Hello Spring till att ge dig massor av variation och ett roligt och avkopplande spelande.

Hitta alla föremål och njut av Hidden Objects Hello Spring på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd den vänstra musknappen för att välja föremålen på skärmen. Om du använder förstoringsglaset kan du hålla vänster musknapp intryckt och flytta runt skärmen för att skanna den. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Liknande spel:

Gillade du Hidden Objects Hello Spring? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårgömda föremål spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.