Hurdles Heroes

Världen i Hurdles Heroes är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Hurdles Heroes, ett av våra bästa sportspel!

Om du vill träna din timing och gillar att springa är Hurdles Heroes ett bra spel som du kan prova på Hetaspel.se. I Hurdles Heroes måste du hoppa över hindren på banan i rätt tid för att vinna loppet mot en mycket hård konkurrens som består av toppidrottare från hela världen.

Hurdles Heroes tar dig runt om i världen och du måste tävla i några intensiva lopp för att vinna loppen. För att ta förstaplatsen måste du klicka i rätt tid så att du inte träffar hindren framför dig. Eftersom du kliver in i en elitidrottares skor kan du förvänta dig höga hastigheter, så dina reflexer måste vara redo och ditt fokus skarpt.

Gör dig redo att ha roligt och ta toppositionen på Hurdles Heroes.

Liknande spel:

Gillade du Hurdles Heroes? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsportspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.