Jigsaw Collections

Världen i Jigsaw Collections är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Jigsaw Collections, ett av våra bästa jigsaw pusselspel!

I Jigsaw Collections får du chansen att lösa massor av olika pussel med olika bakgrunder och hisnande landskap. Du kan njuta av det avkopplande spelandet som pussel ger dig på Hetaspel.se, och när du känner dig stressad kan du försöka glömma dina bekymmer för en stund och försöka sätta ihop de olika bilderna. Att lösa dessa pussel kräver uthållighet och tålamod, men du kan lösa dem i din egen takt. Det finns inga fiender eller fällor som försöker stoppa dig i Jigsaw Collections. För att hjälpa dig kan du också välja mellan olika svårigheter, där antalet bitar som du måste sätta ihop ändras. Och om du upptäcker att du inte har tid att slutföra ett pussel på en gång kan du alltid återvända senare på Hetaspel.se och fortsätta

.

Om du behöver lite extra hjälp har Jigsaw Collections också ett hjälpalternativ som du alltid kan aktivera för att hjälpa dig ur en särskilt knepig situation. Men var försiktig, du kan bara använda det här alternativet 10 gånger under en runda, så använd det försiktigt. Som tur är kan du alltid se vad målbilden är, om du glömmer den. Och du kan också zooma in eller ut ur bilden, om du behöver få ett bättre perspektiv på pusslet framför dig.

Sätt ihop pusselbitarna och njut av ännu ett roligt och avkopplande spel på Hetaspel.se när du spelar Jigsaw Collections.

Hur man spelar

Använd vänster mus för att välja och flytta runt pusselbitarna om du spelar från en dator. Om du spelar med en mobil enhet trycker du på bitarna och flyttar bitarna med fingret nedtryckt på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Jigsaw Collections? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårjigsaw pusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.