LOLBeans io

Världen i LOLBeans io är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela LOLBeans io, ett av våra bästa lolbeans!

Förbered dig på ett roligt och konkurrenskraftigt battle royale-spel på Hetaspel.se när du går in i världen av LOLBeans io. I det här spelet får du verkligen gå igenom handsken, och i varje omgång elimineras den spelare som hamnar sist. Så varje runda är mycket högt spelad och du måste se till att varje drag räknas.

Och varje runda i LOLBeans io innebär nya utmaningar för dig, och de hinder som dyker upp kommer garanterat att överraska dig och sätta din intelligens och dina reflexer på prov. De andra spelarna kan möta samma faror som du, och de kan till och med störa din egen runda. Särskilt de senare omgångarna kommer säkert att vara särskilt spännande, då de mest framgångsrika spelarna kämpar för att få den bästa platsen. Ibland kan en enorm hammare kasta ut dig och dina chanser att vinna genom fönstret, men samma sak kan hända med någon annan, och i de stunderna kommer du verkligen att känna att LOLBeans io är på din sida.

Spela mot andra spelare, mot miljön och mot klockan, på Hetaspel.se med LOLBeans io.

Hur man spelar

Använd WASD- eller piltangenterna för att förflytta dig och tryck på mellanslagstangenten för att hoppa. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på knapparna på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du LOLBeans io? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårlolbeans-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.