Mahjong Remix

Världen i Mahjong Remix är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mahjong Remix, ett av våra bästa mahjongspel!

Du har förmodligen spelat tillräckligt med mahjong om du har besökt Hetaspel.se. Om inte, se till att kolla in vårt stora utbud av mahjongspel innan du provar Mahjong Remix, som ger en unik twist till detta populära spel och lägger till lite mer svårighet till spelet.

Precis som i alla andra mahjongspel måste du koppla ihop brickor som har samma mönster målade på sig, men där Mahjong Remix skiljer sig från andra spel av den här typen är från det faktum att brickorna som du matchar bara kan kopplas ihop med en linje som har tre linjesegment eller färre, och linjen kan inte gå genom några andra brickor.

Prova mahjong med andra regler när du spelar på Hetaspel.se och väljer Mahjong Remix.

Liknande spel:

Gillade du Mahjong Remix? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.