Parkour Block 2

Världen i Parkour Block 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Parkour Block 2, ett av våra bästa minecraft spel!

Parkour Block 2 är ett spel som är genast bekant för alla som gillar reglerna och den stiliserade grafiken i Minecraft, men det fokuserar bara på traverseringsaspekten i det älskade spelet. I Parkour Block 2 måste man hoppa på alla möjliga plattformar för att ta sig till portalen som är placerad på andra sidan av rummet. Och vad du än gör, se till att du inte ramlar, för du kommer att falla på lava, vilket bara kan betyda en sak: en omstart av nivån.

Med rum som blir allt svårare kommer Parkour Block 2 garanterat att erbjuda dig otaliga timmar av underhållning. Lägg till det faktum att spelet är placerat i den välkända världen Minecraft, Parkour Block 2 är en fantastisk upplevelse för alla som vill prova ett utmanande, men rättvist, spel.

Se hur många nivåer du kan klara när du spelar Parkour Block 2 på Hetaspel.se.

Spela andra spel från Parkour Block-serien:

  1. Parkour Block Xmas Special
  2. Parkour Block 3D

Liknande spel:

Gillade du Parkour Block 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårminecraft spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.