Path Painter

Världen i Path Painter är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Path Painter, ett av våra bästa logikspel!

Spela med färg i det här originella pusselspelet på Hetaspel.se och fyll blocken från skärmen i de färger som visas i bildens övre högra hörn när du spelar Path Painter. I stället för ett staffli och en pensel målar du i Path Painter med hjälp av block som stänker i riktning mot pilarna som placeras på dem. Precis som i alla andra måleriprocesser måste du vara noga med i vilken ordning du väljer att placera färgerna, eftersom den sista färgen som du väljer att lägga till på brädet blir den färg som ersätter det som fanns före den. Men till skillnad från riktig målning behöver du i Path Painter inte tänka på hur du kan skapa olika färger genom att kombinera dem, du måste bara vara försiktig med hur du väljer att placera dem.

Varje nivå har en specifik design som du måste skapa genom att placera olika färger på brädet. Genom att placera ner block av olika färger kommer dessa antingen att bilda raka linjer i de riktningar som pilarna som är ritade på dem eller, om de bara har en pil på sig, så skjuter de bara ut i den pilens riktning. Om du på skärmen ser block som har en enda tom pil på sig betyder det att du kan styra om färgen på blocken i den riktningen. När dessa läggs till på Path Painter, är det då utmaningen långsamt börjar öka.

Grafiken i Path Painter passar mycket bra, och de ljusa färgerna är ganska lugnande och man kan tydligt se vilka färger som ska gå vart. Huvudfokus ligger på tydlighet och den övergripande effekten är ganska avkopplande, vilket gör Path Painter till ytterligare en bra upplevelse på Hetaspel.se för när du bara vill vila lite utan att behöva tänka för mycket på olika spelelement.

Måla med klossar och skapa färgbanor när du spelar Path Painter på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Om du spelar från en dator använder du vänster musknapp för att klicka på blocken för att markera dem och medan du håller ner vänster musknapp flyttar du den till ett tomt block och släpper knappen för att placera blocket i den positionen. Om du använder en mobil enhet för att spela trycker du på skärmen och håller fingret nedtryckt i stället för att använda musen.

Liknande spel:

Gillade du Path Painter? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårlogikspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.