Save The Princess

Världen i Save The Princess är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Save The Princess, ett av våra bästa pusselspel!

I Save The Princess har du ett högt mål, när du förenar prinsen och prinsessan i detta fängslande spel om kärlek, strategi och precision på Hetaspel.se. Med över 40 utmanande nivåer att erövra väntar dig ett oförglömligt äventyr som kommer att testa dina färdigheter och värma ditt hjärta. I Save The Princess väntar en sagolik romans när prinsessan tålmodigt väntar på sin prins på toppen av en hög fästning. Ditt uppdrag? Att återförena dem, naturligtvis! Det är här din kreativitet och problemlösningsförmåga kommer in i bilden. Genom att rita en väg på spelplanen leder du prinsen mot hans sanna kärlek. Men släpp inte taget om linjen för tidigt, eftersom en myriad av rörliga hinder står mellan dem. Timing är A och O!

Var och en av de över 40 nivåerna erbjuder en unik utmaning som kommer att sätta din fingerfärdighet och timing på prov. Gör dig redo att bemästra konsten att rita linjer och utveckla smarta strategier för att övervinna alltmer komplexa hinder när du går vidare genom spelet. Med varje lyckad återförening kommer du ett steg närmare den ultimata romantiska triumfen. Med den roliga ragdollfysiken som implementerats i Save The Princess kommer du också att stöta på saker som får dig att le stort, när du ser prinsen vrida sin kropp på alla möjliga sätt.

Missa inte detta tillfälle att uppleva spänningen i att återförena prinsen och prinsessan mot alla odds på Hetaspel.se. Gå med i Save The Princess idag och fördjupa dig i en värld av kärlek och strategi. Det är dags att låta ditt hjärta sväva och din intelligens lysa i denna episka berättelse om sann kärlek. Är du redo för utmaningen?

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att börja rita linjen och håll vänster musknapp nedtryckt för att rita linjen på skärmen. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen istället.

Liknande spel:

Gillade du Save The Princess? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.