Stars Vs Evil Avatar Maker

Världen i Stars Vs Evil Avatar Maker är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stars Vs Evil Avatar Maker, ett av våra bästa spel för att skapa en docka!

Star Butterfly är en prinsessa från den magiska dimensionen Mewni som när hon fyller 14 år får som födelsedagspresent av sina föräldrar en kraftfull magisk stav som i generationer tillhör Butterfly-familjen, förutom en bok med trollformler som innehåller alla trollformler som skapats av de gamla ägarna av staven. Men Star kan inte riktigt kontrollera krafterna i sin trollstav, så hon skickas omedelbart till jorden, en säker plats där hon kan öva. Fortfarande på jorden träffar hon Marco Diaz, som blir hennes bästa vän. Tillsammans kämpar de mot monster som till varje pris försöker stjäla den dyrbara trollstaven, med avsikt att erövra universum. I det här spelet kan du skapa flera karaktärer i serien - Star, Marco, Jackie Lynn, Tom, Kelly bland flera andra. Det finns flera kläder som du kan kombinera med olika färger och skapa nya versioner av din favoritkaraktär!

Liknande spel:

Gillade du Stars Vs Evil Avatar Maker? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårspel för att skapa en docka-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.