Stickman Skate: 360 Epic City

Världen i Stickman Skate: 360 Epic City är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stickman Skate: 360 Epic City, ett av våra bästa sportspel!

Ta din skateboard och gör dig redo att utföra de mest vågade tricksen i Stickman Skate: 360 Epic City, ett roligt spel där endast den modigaste kan klara av alla nivåer och få flest poäng. Hoppa vid rätt tidpunkt och kontrollera också din hastighet för att överleva de många faror du möter på din väg.

Den stiliserade grafiken kommer att locka in dig i staden från Stickman Skate: 360 Epic City och förutom att den är snygg att titta på hjälper den dig också i din navigering och överlevnad. Förutom grafiken kommer den häftiga musiken att få dig att gunga med huvudet upp och ner till rytmen.

Från Ollie's till Indy's och Nose Grind's, variationen av rörelser som din skridskoåkare gör är imponerande, och den smidighet som visas är inget annat än fantastisk. Det bästa med Stickman Skate: 360 Epic City är att alla skador som uppkommer är fiktiva!

Gå till skateparken med Hetaspel.se och ha massor av kul när du provar Stickman Skate: 360 Epic City!

Liknande spel:

Gillade du Stickman Skate: 360 Epic City? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsportspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.