Tank Off

Världen i Tank Off är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Tank Off, ett av våra bästa bilspel!

Kör en stridsvagn och bli en ostoppbar kraft på slagfältet i Tank Off, ett flerspelarspel som sätter dig i förarsätet på en stridsvagn och låter dig släppa loss förödelse mot andra spelare. Tank Off är ett flerspelarspel, så du kommer att testa din styrka mot andra spelare från hela världen.

Den vackra 3D-grafiken visar upp stridsvagnarna i detalj, men du kommer inte att ha mycket tid att beundra dem, eftersom handlingen är oavbruten och världen i Tank Off är extremt farlig. Som tur är har du lagkamrater som kan skydda dig, men det betyder inte att du kan lämna garden nere.

Du kan välja mellan fyra ikoniska stridsvagnar, var och en med sina egna styrkor och svagheter, och du kan också uppgradera dem. Du kan alltså förbättra dina sköldar, din turbo och till och med din skada, och andra otaliga andra egenskaper som du måste upptäcka på egen hand.

Hetaspel.se ger dig ännu en fantastisk flerspelarupplevelse med Tank Off, så delta i striden och ha kul!

Liknande spel:

Gillade du Tank Off? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.