Tetra Blocks

Världen i Tetra Blocks är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Tetra Blocks, ett av våra bästa pusselspel!

Vill du spela ett roligt spel i Tetris-stil? Hetaspel.se ger dig Tetra Blocks, en unik blandning av SF och Tetris. Med sin neonliknande grafik kommer spelets atmosfär säkert att väcka minnen av sci fi-klassiker som Tron.

Precis som spelet som Tetra Blocks hämtar sin inspiration från är reglerna lika enkla som du minns dem, och det är att du ska placera formerna på ett sådant sätt att det skapar en kontinuerlig linje på ytan. När detta är uppnått försvinner den delen av stapeln, vilket ger dig mer utrymme att placera andra fallande bitar. Du förlorar nivån när din stapel av bitar når taket.

Slappna av med ett roligt pusselspel och få högsta poäng på Tetra Blocks!

Liknande spel:

Gillade du Tetra Blocks? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.