The Daily Diagonal Sudoku

Världen i The Daily Diagonal Sudoku är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela The Daily Diagonal Sudoku, ett av våra bästa sudoku spel!

Sudoku är känt för att vara ett bra sätt att träna hjärnan, eftersom du i princip måste lösa ett intressant pussel, och en av dess styrkor ligger i det faktum att reglerna är lätta att lära sig, men pusslen som erbjuds är oändligt många. För att vinna ett spel Sudoku måste du fylla 9x9 rutnätet med siffror, på ett sådant sätt att varje kolumn, rad och 3x3 rutnät innehåller alla siffror från 1 till 9. Det som gör The Daily Diagonal Sudoku unikt är att det lägger till en ny regel till spelet, och det är att du också måste placera ovanstående siffror i en diagonal också.

Den här ändringen, även om den kan verka liten till en början, förändrar verkligen saker och ting och kommer att utmana även de mest skickliga Sudoku-spelarna. Men en sak är säker, du kan träna till ditt hjärta på Hetaspel.se, eftersom The Daily Diagonal Sudoku erbjuder dig ett unikt pussel varje dag, tills du blir en mästare i detta spel. Och med ett stort arkiv har du alltid ett unikt pussel till ditt förfogande.

Liknande spel:

Gillade du The Daily Diagonal Sudoku? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsudoku spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.