4 Colors

Världen i 4 Colors är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela 4 Colors, ett av våra bästa kortspel!

4 Colors är ett mycket roligt kortspel som kan spelas med upp till tre andra personer. Här handlar det främst om att matcha korten efter antal färger och sedan se till att du blir av med dem. Det är samma koncept som Uno, vilket gör spelet otroligt intressant, men också väldigt roligt att spela igenom.

Du kan också vinna spelet om du får 250 poäng, så det finns olika sätt att vinna på. Bara det gör verkligen 4 Colors spännande, eftersom du får prova en mängd olika strategier och se vad som fungerar i ditt fall. Samtidigt är varje spelupplevelse annorlunda eftersom korten dras slumpmässigt. Det bidrar till spänningen, samtidigt som det ser till att du har mycket återspelningsvärde också.

Med 4 Colors får du verkligen en uppslukande och rolig upplevelse hela tiden. Spelet har också actionkort som ger dig alla möjliga typer av power ups också. Det är spännande att spela eftersom det här är ett spel där du aldrig har samma körning. Att dessutom kunna spela med andra människor bidrar verkligen till den strategiska ansatsen och spänningen. Om du gillar kortspel eller vill prova något nytt, ge 4 Colors ett försök direkt så kommer du garanterat att ha mycket roligt! Du kan 4 Colors just nu, endast på Hetaspel.se!

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att klicka om du använder en dator eller tryck på skärmen om du spelar från en mobil enhet för att interagera med korten.

Liknande spel:

Gillade du 4 Colors? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårkortspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.