Klondike Solitaire

Världen i Klondike Solitaire är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Klondike Solitaire, ett av våra bästa kortspel!

På Klondike Solitaire kan du spela den klassiska Solitaire-upplevelsen i en rolig och avslappnad atmosfär. Reglerna som du förmodligen har vuxit upp med och som har fått timmarna att passera är fortfarande intakta i Klondike Solitaire, och du måste fortfarande stapla korten i fallande ordning, från esset till kungen. Du måste placera de kort som är ett högre än dig och som är av motsatt färg.

En sak som kan få spelet att gå smidigare än vad du kanske förväntar dig är att du alltid kan be om hjälp genom att trycka på förstoringsglaset, som avslöjar vad ditt nästa drag kan vara.

Grafiken i Klondike Solitaire har utformats med omsorg och är perfekt för ett kortspel, eftersom den är minimalistisk och du kan fokusera helt på spelet och glömma dina bekymmer.

Spela massor av klassiska kortspel på Hetaspel.se och ha kul med Klondike Solitaire.

Liknande spel:

Gillade du Klondike Solitaire? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårkortspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.