Forty Thieves Solitaire

Världen i Forty Thieves Solitaire är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Forty Thieves Solitaire, ett av våra bästa kortspel!

Slappna av och glöm dina bekymmer på det klassiska sättet, med en bra runda solitaire. I Forty Thieves Solitaire får du återigen i uppgift att ordna korten i rätt ordning, och utan tidsgränser eller andra extra utmaningar kommer Forty Thieves Solitaire alltid att visa sig vara ett bra sätt att tillbringa lite tid bort från din hektiska vardag.

Med två svårighetsgrader att välja mellan, lätt eller svårt, har du kontroll över upplevelsen och över hur ansträngande du vill att den ska vara. Vissa dagar vill du bara spela i lätt läge, och det är inget fel med det, och tack och lov erbjuder Forty Thieves Solitaire dig det alternativet. Och närhelst du har problem med spelet kan du använda hjälpalternativet för att ta dig ur problemen.

Spela ett avkopplande spel solitaire på Hetaspel.se och försök att avsluta rundan på så få drag som möjligt.

Liknande spel:

Gillade du Forty Thieves Solitaire? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårkortspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.