Kings and Queens Solitaire TriPeaks

Världen i Kings and Queens Solitaire TriPeaks är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Kings and Queens Solitaire TriPeaks, ett av våra bästa kortspel!

Solitaire är känt för att vara ett bra sätt att tillbringa fritiden, och med Kings and Queens Solitaire TriPeaks kan du dessutom resa runt i världen. Gör underbara resor genom hisnande miljöer medan du spelar detta legendariska kortspel. Spelet kan vara utmanande ibland, men varje gång du lyckas avsluta en nivå kommer känslan av prestation att vara så mycket större.

I Kings and Queens Solitaire TriPeaks måste du också brottas med alla slags specialkort som har olika effekter på ditt spel, så försök att använda dem till din fördel.

Eftersom Kings and Queens Solitaire TriPeaks tar dig med på en resa runt om i världen tävlar du också med spelare runt om i världen, och ni kan jämföra varandras poäng för att se vem som är bäst. Och som en extra utmaning får du varje dag en speciell nivå som du måste klara av.

Solitärspel kan ibland ta längre tid än man tror, och Kings and Queens Solitaire TriPeaks har ett system som sparar dina framsteg och låter dig återuppta spelet vid en senare tidpunkt, vilket gör det perfekt att spela i korta sessioner.

Spela ett avkopplande solitärspel på Hetaspel.se och ge dig ut på en episk resa med Kings and Queens Solitaire TriPeaks.

Liknande spel:

Gillade du Kings and Queens Solitaire TriPeaks? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårkortspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.