Crescent Solitaire

Världen i Crescent Solitaire är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Crescent Solitaire, ett av våra bästa kortspel!

Om du redan är ett ess i solitaire bör du verkligen prova Crescent Solitaire, ett kortspel som tar den klassiska formeln och ändrar saker och ting precis tillräckligt för att ge dig en ny utmaning, samtidigt som det lyckas behålla det som gör dessa spel så populära.

I Crescent Solitaire börjar du med ess och kungar och du tar kort från halvmåneformen ovanför de åtta korten framför dig. För att vinna rundan måste du stapla kort av samma färg i stigande ordning över essen och i fallande ordning över kungarna. Denna förändring är visserligen subtil, men ger en ny dimension till de regler du känner till.

Spela solitaire som du aldrig spelat det förut på Hetaspel.se när du spelar Crescent Solitaire.

Liknande spel:

Gillade du Crescent Solitaire? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårkortspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.