Daily Solitaire

Världen i Daily Solitaire är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Daily Solitaire, ett av våra bästa kortspel!

Om du vill spela en runda solitaire varje dag är Daily Solitaire som gjort för dig. Med en unik nivå som läggs till varje dag kan du vara säker på att du får en unik upplevelse varje gång du spelar en omgång solitaire på Hetaspel.se.

Och Daily Solitaire vet att du behöver mer energi vissa dagar än andra, så svårighetsgraden bestäms av vilken veckodag du spelar. Naturligtvis är måndagens runda den lättaste, och sedan kan du förvänta dig en gradvis ökning av svårigheten allteftersom dagarna går, med den svåraste dagen på söndag, då du bör ha mest energi för att kunna segra i Daily Solitaire.

Och oroa dig inte om du inte kan avsluta spelet i ett svep, för Daily Solitaire sparar automatiskt dina framsteg, så du kan alltid fortsätta där du slutade.

Njut av ett klassiskt solitärspel på Hetaspel.se och försök att besegra varje daglig utmaning.

Liknande spel:

Gillade du Daily Solitaire? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårkortspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.