Solitaire Garden

Världen i Solitaire Garden är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Solitaire Garden, ett av våra bästa kortspel!

Äventyret väntar i Solitaire Garden, ett roligt solitärspel som blandar det klassiska kortspelet med en fantastisk och engagerande historia med karaktärer som du snabbt kommer att älska. Tillsammans med Alice, en vänlig karaktär från Solitaire Garden, måste du renovera trädgården som du har ärvt. Den vackra grafiken ger verkligen liv åt trädgården och kommer att dra in dig i Solitaire Garden s intressanta värld, och den glada musiken kommer säkert att ge dig ett leende på läpparna.

För att renovera trädgården måste du tjäna poäng och mynt, och det gör du genom att spela Solitaire. Ju bättre du spelar, desto mer pengar får du för att renovera och ge din älskade trädgård ett nytt och fräscht utseende. Ta reda på hur den spännande historien utvecklas tillsammans med Alice och Hetaspel.se, och bli ett solitärproffs!

Liknande spel:

Gillade du Solitaire Garden? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårkortspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.