Pirate Cards

Världen i Pirate Cards är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pirate Cards, ett av våra bästa kortspel!

Kliv in i rollen som en modig piratkapten och utforska en avlägsen ö full av faror och naturligtvis massor av skatter, eftersom lyckan alltid gynnar de djärva! Pirate Cards är, som man kan förvänta sig, ett kortspel. Reglerna är enkla: du kan bara flytta dig ett steg antingen till höger, till vänster, uppåt eller nedåt på brädet, tills du har slut på livspoäng.

För att planera din strategi och överleva så länge som möjligt ska du se till att hålla ett öga på hur farliga dina fiender är och titta på dina egna livspoäng och planera klokt. Du kan skjuta kanoner, dricka elixir, utrusta med sköldar och mynt och när du ser en tunna och funderar på att slå sönder den ska du bara vara medveten om att den kan innehålla några otäcka överraskningar. Men återigen, ibland gynnar lyckan den djärva, så det är bäst att ta sina chanser, särskilt när du befinner dig på en dödlig ö!

Se också till att besegra bossar för att uppgradera din hjälte och öppna skattkistor genom att slutföra ett minispel! Följ med på ett fantastiskt äventyr på Hetaspel.se i Pirate Cards!

Liknande spel:

Gillade du Pirate Cards? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårkortspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.