Classic Uno

Världen i Classic Uno är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Classic Uno, ett av våra bästa kortspel!

Uno är ett populärt kortspel och här på Hetaspel.se kan du öva och behärska reglerna så att du alltid kan vinna mot dina vänner. För att vinna måste du bli av med alla kort på din hand före dina motståndare. Du kan bara kasta ett kort om det matchar antingen färgen eller numret på det översta kortet från högen. Och glöm inte att tillkännage ditt sista kort genom att säga UNO!

För att hindra dina motståndare från att vinna kan du också använda specialkort, vart och ett med sin egen unika effekt på spelets utgång. Du har ett kort som hoppar över nästa spelares tur, ett som vänder på spelriktningen, ett annat som gör att nästa spelare drar två kort och förlorar en tur, ett som ändrar den aktuella färgen och tvingar nästa spelare att dra fyra kort och förlora en tur, ett som ändrar färgen som måste matchas, ett som kan utmana spelaren som spelade kortet som tvingar dig att ta fyra kort, ett som gör att en spelare som inte ropade UNO måste ta två kort. Med ett så stort antal alternativ blir spelet snabbt intensivt och roligt!

Bli en mästare i Uno när du spelar Classic Uno när du är på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du Classic Uno? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårkortspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.