Baby Holly Feeding Time

Världen i Baby Holly Feeding Time är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Baby Holly Feeding Time, ett av våra bästa bebis spel!

Baby Holly behöver din hjälp! Holly är en lekfull och söt bebis som behöver mycket uppmärksamhet. Hjälp henne att köpa ingredienserna till maten hon ska laga, men håll alltid ett öga på bebisen eftersom hon kan bli upprörd och gråta när som helst. Om du ser henne gråta, ge henne hennes favoritleksak så kommer hon att le på nolltid.

Hjälp henne att laga mat och äta utan att stöka till i köket. När hon har ätit sin kvällsmat behöver baby Holly din hjälp igen för att göra sig redo för sängen. Jag glömde nästan, under både matlagning och ätande kommer Holly att snyfta efter sin favoritleksak, så var alltid redo att ge ett leende tillbaka till den här söta bebisen! Njut av det här nya babyspelet och vi ser fram emot att se dig dagligen med nya babyflickspel som är redo att spelas gratis!

Liknande spel:

Gillade du Baby Holly Feeding Time? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbebis spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.