Battleship War

Världen i Battleship War är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Battleship War, ett av våra bästa brädspel!

Ta på dig amiralens rock och ge dig in i en hård strid mot din motståndare i det klassiska brädspelet Battleship War Multiplayer. Spela mot en dator eller mot en vän och med lite tur på din sida kan du vinna spelet!

Vad du måste göra för att besegra din motståndare är att placera din flotta på ett sådant sätt att de är svåra att träffa och även försöka rikta dina skott på ett sådant sätt att du sänker fiendens fartyg så snabbt som möjligt.

Med imponerande grafik, cool och engagerande musik och rolig spelupplevelse kommer du säkert att dras in i denna unika värld. Vi är säkra på att du kommer att njuta av din tid med Battleship War Multiplayer!

Liknande spel:

Gillade du Battleship War? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbrädspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.