Master Checkers

Världen i Master Checkers är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Master Checkers, ett av våra bästa brädspel!

Hetaspel.se ger dig ett annat spel som har gett otaliga timmar av underhållning till generationer. Damspelet har sitt ursprung långt tillbaka till antiken och har klarat sig genom tiderna med sina enkla regler och roliga spelupplägg.

Till dina fingertoppar ligger en version av detta spel, Master Checkers, som har allt det spelande som du känner till och älskar. Reglerna har förblivit i stort sett desamma: varje spelare har tolv pjäser som placeras på de svarta rutorna. Du kan bara flytta en gång om du inte tar en pjäs, och genom att hoppa över fiendens pjäser tar du dem. Spelet slutar när en spelare tar alla fiendens pjäser eller när de har slut på drag.

Fortsätt traditionen och ha roligt med Master Checkers!

Liknande spel:

Gillade du Master Checkers? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbrädspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.