City Bike Racing Champion

Världen i City Bike Racing Champion är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela City Bike Racing Champion, ett av våra bästa cykel spel!

Gör dig redo att ta dig fram på gatorna i Champions City med stil när du sätter dig på några riktigt coola cyklar och tävlar mot andra förare i det spännande City Bike Racing Champion på Hetaspel.se! Oavsett om du flyger solo eller samarbetar med en vän i det spännande 2-spelarläget finns det ingen brist på spänning i detta actionfyllda racingäventyr. Med ett brett urval av cyklar, väskor, hjälmar, dräkter och andra anpassningsalternativ till hands har du allt du behöver för att göra avtryck på gatorna i Champions City. Från eleganta och snygga racercyklar till robusta offroad-monster, valet är ditt att få din cykel att passa din unika personlighet.

Oavsett om du föredrar att delta i halsbrytande lopp mot klockan eller bara vill cruisa runt i staden och visa upp dina färdigheter, så har City Bike Racing Champion något för alla. Ta dig an utmanande tävlingar, gör häpnadsväckande stunts eller utforska helt enkelt den stora och livliga stadsbilden i din egen takt. Men var försiktig, eftersom du också måste undvika olika hinder som dyker upp i din väg och även hålla utkik efter speciella föremål som kan ge dig en fördel i de spännande tävlingarna som City Bike Racing Champion har att erbjuda.

Och med både singleplayer- och 2-playerlägen tillgängliga kan du njuta av spänningen på City Bike Racing Champion hur du vill. Gå ihop med en vän för lite vänskaplig tävling, eller kör ensam och testa dina färdigheter mot de datorstyrda förarna i spännande solorace. Möjligheterna är enorma i denna adrenalinfyllda racingextravaganza!

Ta på dig hjälmen, hoppa upp på cykeln och gör dig redo att ta dig fram på Champions Citys gator i denna roliga cykelracingupplevelse på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd WASD eller piltangenterna för att styra din cykel, C-tangenten för att ändra kameravyn och R-tangenten för att respawna. Om tvåspelarläget är valt använder den ena spelaren piltangenterna för att styra cykeln och trycker på K för att ändra kameravyn och U för att respawna.

Liknande spel:

Gillade du City Bike Racing Champion? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårcykel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC