Bomber Friends

Världen i Bomber Friends är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Bomber Friends, ett av våra bästa arkadspel!

Nintendos klassiska Bomberman-spel har gett otaliga timmar av underhållning genom årtiondena, med sin explosiva och oförutsägbara action, särskilt när man spelar mot andra spelare. Spänningen är alltid maximal när du strategiskt placerar bomberna för att fånga och spränga dina motståndare. Bomber Friends lägger till några nya detaljer till denna väletablerade formel, med uppdaterad grafik och, ännu viktigare, ett omarbetat spelupplägg som gör spelet snabbare och mer responsivt än någonsin!

Njut av Bomber Friends nu, antingen med mus eller via pekskärm, och bli överväldigad av hur snabbt timmarna flyger förbi!

Liknande spel:

Gillade du Bomber Friends? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.