Brain For Monster Truck

Världen i Brain For Monster Truck är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Brain For Monster Truck, ett av våra bästa bilspel!

Brain For Monster Truck kombinerar pusselspel, bilspel och teckningsspel och ger dig en unik och rolig upplevelse som kan ge dig otaliga timmars underhållning genom de många nivåerna. Eftersom det innehåller element från tre vitt skilda genrer kan Brain For Monster Truck tilltala många olika typer av spelare, och denna distinkta blandning av regler garanterar att det roliga, men också utmaningen, i varje enskild nivå förblir hög, och att överraskningarna fortsätter att komma fram till slutet.

Som man kan förvänta sig av ett spel med bilar måste du köra ett fordon mycket försiktigt, samtidigt som du samlar så många stjärnor som möjligt tills du når mållinjen. Men till skillnad från andra bilspel måste du i Brain For Monster Truck rita vägen du ska köra på. Det är viktigt att broarna du ritar inte har för många gupp på sig, för om du tappar din dyrbara last från bagageluckan måste du starta om nivån. Mycket ansvar vilar på dina axlar, men att hitta lösningen på pusslet kommer säkert att glädja dig.

Sätt dina kör-, rit- och tankeförmågor på prov på Hetaspel.se när du spelar Brain For Monster Truck.

Hur man spelar

Använd musen för att rita linjer på skärmen. Dessa linjer kommer att förvandlas till vägar som du kan åka på för att samla in stjärnorna och nå mållinjen. Använd vänster och höger piltangenter eller tryck på pilarna som finns i det nedre vänstra hörnet av skärmen för att flytta lastbilen,.

Liknande spel:

Gillade du Brain For Monster Truck? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC