Car Eats Car Evil Cars

Världen i Car Eats Car Evil Cars är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Car Eats Car Evil Cars, ett av våra bästa bilspel!

Om du vill ha ett bilspel där du måste tävla på farliga banor som är fulla av alla möjliga dödliga faror och där varje kilometer kan vara din sista, då har du kommit till rätt ställe, på Hetaspel.se, där du hittar Car Eats Car Evil Cars, ett spel som du säkert kommer att gilla. I Car Eats Car Evil Cars är insatserna mycket höga, och om du behåller lugnet kan du säkra din överlevnad. Så låt inte den vackra grafiken lura dig, du måste fokusera för att överleva detta lopp.

Som om det inte räckte med att banan är full av faror måste du också undvika den ständiga strömmen av polisbilar som försöker stoppa dig. Lägg till de andra förarna och du kan vara säker på att ett svårt lopp väntar dig. Som tur är har du till ditt förfogande olika föremål som kan hjälpa dig, som dynamitpinnar eller ett boost-alternativ, som du kan använda när du känner att det kan bli svårt att fly.

Fly undan farorna från tävlingarna från Car Eats Car Evil Cars, överlev och ta dig till toppen.

Liknande spel:

Gillade du Car Eats Car Evil Cars? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.