Super Drive Ahead

Världen i Super Drive Ahead är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Super Drive Ahead, ett av våra bästa bilspel!

Bilar är inte direkt kända för sin stridsförmåga, men det hindrade inte Super Drive Ahead från att ställa två bilar mot varandra i en dödlig duell. De fordon som deltar i denna unika mekaniska strid är allt från bilar som du kan se på vägen till stridsvagnar och andra intressanta fordon. Med en idé som bilstrid kan du förvänta dig vad som helst av de stridande.

Efter varje runda kan du vinna mynt som du sedan kan använda för att förbättra din bil och köpa användbara föremål som ser till att du är den sista bilen som står på sina hjul i slutet av striden. Med mer än 50 nivåer kan du vara säker på att du kommer att behöva all hjälp du kan få, och striderna från Super Drive Ahead blir allt svårare ju mer du spelar. Tack och lov blir du också en bättre kämpe.

Vinn striderna från arenorna på Super Drive Ahead när du spelar på Hetaspel.se.

Liknande spel:

Gillade du Super Drive Ahead? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.