Operation Desert Road

Världen i Operation Desert Road är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Operation Desert Road, ett av våra bästa bilspel!

Intensiv action, enorma explosioner och en väg full av fiender väntar dig i Operation Desert Road. Medan du kör på de farliga ökenvägarna i Operation Desert Road måste du undvika och skjuta vid rätt tillfälle för att avancera och ta dig till nästa nivå.

Du kan köra alla möjliga olika fordon i Operation Desert Road, alla med sina egna unika egenskaper och specialattacker. När du hittar något som passar dig bäst använder du det för att rensa vägarna fulla av faror som kommer i din väg.

Med enkla kontroller och vacker 3D-grafik kan du spela Operation Desert Road när som helst för en snabb session och du kan vara säker på att dina nivåer av underhållning kommer att öka.

Få en dos adrenalin när du spelar på Hetaspel.se och se hur långt du kan gå när du spelar Operation Desert Road.

Liknande spel:

Gillade du Operation Desert Road? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.