Traffic Control

Världen i Traffic Control är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Traffic Control, ett av våra bästa bilspel!

Gör ditt bästa för att organisera trafiken i den livliga korsningen på Traffic Control och se till att bilarna inte krockar med varandra. För att göra detta måste du hålla ett noggrant öga på alla bilar som kommer till korsningen och klicka på de bilar som du vill få upp farten lite för att undvika en eventuell kollision. När trafiken blir riktigt intensiv har du också möjlighet att sakta ner tiden under några ögonblick, vilket hjälper dig att fatta det bästa beslutet och som ger dig mer tid att bedöma den aktuella situationen.

Med 5 nivåer och 12 olika bilar, var och en med sina egna speciella egenskaper, har du många möjligheter att organisera trafikflödet på det mest optimala sättet.

Förbättra din rumsliga medvetenhet när du spelar på Hetaspel.se och lär dig att upptäcka en potentiell påverkan när du spelar Traffic Control.

Liknande spel:

Gillade du Traffic Control? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.