Rally Point 4

Världen i Rally Point 4 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Rally Point 4, ett av våra bästa bilspel!

Gör dig redo att tävla till mållinjen och ge din motor maxfart när du spelar Rally Point 4, ett racingspel där du behöver snabbhet och skicklighet för att vinna. På en mängd olika banor sätter Rally Point 4 dina färdigheter i att manövrera en snabb bil på prov, och endast den skickligaste kommer att klara testet.

Precis som i andra racingspel kan du på Rally Point 4 aktivera nitro för att ge dig en extra fartökning, men till skillnad från andra spel av den här typen har du här en obegränsad tillgång till nitro. Med en obegränsad mängd kommer utmaningen att bestå i att veta när du inte ska överanvända den, eftersom för mycket nitro kommer att överhetta din motor och stoppa ditt lopp.

Spela ett intensivt racingspel på Hetaspel.se, sätt dig bakom ratten och avsluta loppet.

Spela andra spel från Rally Point-serien:

  1. Rally Point 3
  2. Rally Point 2
  3. Rally Point

Liknande spel:

Gillade du Rally Point 4? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.