Rally Point

Världen i Rally Point är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Rally Point, ett av våra bästa bilspel!

Starta motorn och gör dig redo att köra till mållinjen i Rally Point, ett spel som sätter dina körkunskaper på prov. Tävla på en mängd spännande banor, var och en med sina egna unika utmaningar. Anpassa dig till specifika tider på dygnet och var redo att köra antingen på dagtid eller på natten.

För att hjälpa dig att få en bättre varvtid kan du använda en nitroboost, men var väldigt försiktig med hur länge du håller den aktiv! Om ditt behov av fart överträffar ditt sunda förnuft kommer din motor att explodera och ditt lopp är över.

Grafiken och ljuden kombineras för att skapa en spännande atmosfär, och du känner verkligen att du sitter bakom ratten. Starta din racerförarkarriär på Hetaspel.se med Rally Point!

Spela andra spel från Rally Point-serien:

  1. Rally Point 3
  2. Rally Point 4
  3. Rally Point 2

Liknande spel:

Gillade du Rally Point? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.