Drag Race 3D

Världen i Drag Race 3D är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Drag Race 3D, ett av våra bästa racingspel!

Res in i dragracingens hjärta med Drag Race 3D, ett spel som tar bort alla distraktioner och lämnar dig med bara två bilar, två förare och en rak väg att erövra. Känn ruset av ren fart när du ställs mot formidabla motståndare i intensiva tävlingar. Med varje seger får du värdefulla belöningar som kan användas för att förbättra och anpassa ditt fordon för optimal prestanda. Eller, om du föredrar det, spara dina vinster så att du kan köpa en av de hetaste och mest eftertraktade bilarna på marknaden. Har du vad som krävs för att utmanövrera konkurrenterna och ta hem segern som den ultimata dragracingmästaren? Med sitt uppslukande gameplay erbjuder Drag Race 3D en rolig dragracingupplevelse som kommer att hålla dig på sträckbänken. Testa dina färdigheter mot en rad skickliga motståndare, den ena mer utmanande än den andra, och bevisa att du har vad som krävs för att dominera dragracingbanan. När du klättrar i graderna och besegrar mäktiga motståndare får du tillgång till en mängd uppgraderingar och förbättringar som kommer att pressa din bil till dess yttersta gränser. Är du redo att lämna dina rivaler i dammet och ta din rättmätiga plats högst upp på topplistan?

Spänn fast säkerhetsbältet och förbered dig för en spännande åktur i Drag Race 3D I detta högoktaniga spel på Hetaspel.se är det fart som gäller när du tävlar mot klockan och dina motståndare i pulshöjande dragrace. Använd dina vinster till att uppgradera ditt fordon med kraftfulla nitroboostar och andra prestandahöjande modifieringar, eller spara till att köpa en helt ny bil direkt från utställningshallen. Drag Race 3D levererar en adrenalinfylld spelupplevelse som garanterat får dig att komma tillbaka för mer.

Fartdårar och motorintresserade samlas på Hetaspel.se för att tävla i intensiva dragrace i Drag Race 3D. Med sin snygga grafik och responsiva kontroller sätter detta onlinespel dig i förarsätet på kraftfulla och exotiska bilar. Testa din skicklighet mot en mängd olika motståndare medan du tävlar dig upp till toppen av topplistan. Med varje seger får du värdefulla belöningar och låser upp nya utmaningar som kommer att pressa dina färdigheter till det yttersta. Är du redo att starta dina motorer och lämna dina rivaler i dammet?

Så här spelar du

Använd piltangenterna för att växla, Space för att aktivera boost och Ctrl för att varva motorn. Tryck på knapparna på skärmen om du spelar från en mobil enhet.

Liknande spel:

Gillade du Drag Race 3D? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårracingspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.