Idle Miner Space Rush

Världen i Idle Miner Space Rush är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Idle Miner Space Rush, ett av våra bästa .io spel!

Ge dig ut på en episk resa med ditt företag när du siktar in dig på det ultimata priset - guldruschen till månen! Hetaspel.se bjuder in spelare att delta i den spännande tävlingen att utvinna värdefulla resurser från månens yta i Idle Miner Space Rush, ett gratis online-gruvspel för flera spelare. Förbered dig på att dyka ner i rymdens djup och upptäcka oanade rikedomar när du tävlar mot spelare från hela världen i en strävan efter kosmisk dominans. I Idle Miner Space Rush får spelarna i uppgift att bygga upp och expandera sin gruvdrift på månens yta, med hjälp av avancerad teknik och strategisk planering för att maximera sin produktivitet och lönsamhet.

När du tar dig an utmaningarna med rymdgruvdrift kommer du att stöta på en mängd hinder och möjligheter som kommer att testa din resurshanteringsförmåga och strategiska skicklighet. Varje beslut du fattar, från att leta efter bra gruvplatser till att optimera dina produktionskedjor, kommer att ha en återverkande effekt på hur framgångsrik din verksamhet blir. Kan du anta utmaningen och gå segrande ur den hårda konkurrensen i den kosmiska gruvdriftens värld? Gå samman med andra spelare och bilda allianser för att öka dina chanser att lyckas i Idle Miner Space Rush. Samla era resurser, dela med er av värdefulla insikter och samordna era insatser för att övervinna utmaningarna med rymdutforskning och skapa ett lukrativt imperium på månens yta. Med lagarbete och samarbete är himlen - eller snarare kosmos - gränsen!

Så samla ditt företag och förbered dig för ett äventyr av kosmiska proportioner i Idle Miner Space Rush på Hetaspel.se. Ta språnget till rymdgruvdrift och satsa på guldruschen till månen idag på Hetaspel.se.

Så här spelar du

Använd WASD eller piltangenterna för att förflytta dig, eller tryck på vänster musknapp och flytta musen för att styra rörelseriktningen. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen och flyttar fingret på skärmen för att styra rörelserna.

Spela andra spel från Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Rabbids Volcano Panic
 3. Stack
 4. For Honor Warriors io
 5. All-Star Blast!
 6. Might & Magic Armies
 7. Balls Race
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Liknande spel:

Gillade du Idle Miner Space Rush? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår.io spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.