TrackMania Blitz

Världen i TrackMania Blitz är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela TrackMania Blitz, ett av våra bästa racingspel!

Är du ett fan av racingspel och vill uppleva spänningen av racing på Hetaspel.se? Kom då och spela TrackMania Blitz, ett spännande racingspel online som sätter dig bakom ratten, i förarsätet på en extremt snabb bil. TrackMania Blitz är ett onlinebidrag från den populära TrackMania-serien och som du förväntar dig av dessa spel måste du tävla på unika racerbanor, där du bara genom att bemästra miljön kan ta dig till toppositionen. Och att tävla är det som gäller, för varje lopp från TrackMania Blitz är ett elimineringslopp, där den spelare som ligger sist på sista plats elimineras varje varv.

Om du vill överleva varje varv och ta första platsen på podiet måste du dra nytta av alla slingor och hastighetsförstärkningar som finns utplacerade längs vägen, och se till att du går in i de galna hoppen med rätt hastighet om du vill flyga förbi dina konkurrenter. Och på TrackMania Blitz kan du till och med tävla på en global leaderboard, där rekord registreras och du kan utmana dig själv att slå dem.

Det är lätt att styra din racerbil i TrackMania Blitz, och det går snabbt att svänga till vänster eller höger, vilket fungerar utmärkt, särskilt i de höga hastigheterna som du lätt når. Grafiken är detaljerad och musiken och ljuden är energiska, och de gör alla tävlingsupplevelsen så mycket mer spännande.

Sätt dig i förarsätet när du spelar TrackMania Blitz på Hetaspel.se och vinn loppen.

Hur man spelar

Om du spelar på en PC kan du antingen styra bilen genom att trycka på piltangenterna till vänster eller höger, eller trycka på vänster musknapp i den riktning du vill åka. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen i den riktning du vill gå.

Spela andra spel från Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. Brawlhalla Grand Slam
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Liknande spel:

Gillade du TrackMania Blitz? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårracingspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.