Assassin's Creed Freerunners

Världen i Assassin's Creed Freerunners är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Assassin's Creed Freerunners, ett av våra bästa spring spel!

Spring för att komma först i ett roligt och akrobatiskt spel på Hetaspel.se och hoppa, klättra och undvik hinder i Assassin's Creed Freerunners. Och eftersom du inte bara måste tävla med nivåerna och se till att du gör dina hopp i rätt ögonblick, måste du i Assassin's Creed Freerunners också tävla med olika spelare från hela världen. Det faktum att du ser varje motståndare på skärmen och att ni alla springer för att korsa mållinjen ökar spänningen.

Karaktärerna i Assassin's Creed Freerunners kan vara bekanta för dem som har spelat Ubisofts klassiska serie Assassin's Creed, och de akrobatiska övningar som du kan utföra i det här spelet kommer säkert att påminna dig om de flygande trick som du också kan utföra i den tidigare nämnda legendariska serien. Men i Assassin's Creed Freerunners måste du bara noggrant tajma dina hopp och använda miljön till din fördel, och du kan inte attackera de andra motståndarna. Detta gör att du måste fokusera helt och hållet på din karaktärs rörelse och hastighet. Och du måste vara helt fokuserad, för det finns flera faror i vägen, men ibland förlorar du mest tid på grund av att du hoppade vid fel tidpunkt, eller att du inte hoppade från gripkroken vid rätt tidpunkt.

Men att vinna är inte det enda målet du har i Assassin's Creed Freerunners, eftersom du också kan vinna mynt under hela scenen, som du senare kan använda för att låsa upp alla möjliga karaktärer från detta unika universum. Dessa karaktärer har förutom olika stilar och outfits även olika egenskaper, som att de kan springa eller accelerera snabbare. Var redo att dyka efter massor av mynt i slutet av varje nivå, där du har möjlighet att verkligen fylla dina kassakistor med guldmynt.

Ge dig ut på en rolig löptur med karaktärer från den ikoniska Assassin's Creed-serien när du spelar Assassin's Creed Freerunners på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Om du spelar från en dator trycker du på vänster musknapp för att hoppa. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen för att hoppa.

Spela andra spel från Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Liknande spel:

Gillade du Assassin's Creed Freerunners? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårspring spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.