Stack

Världen i Stack är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stack, ett av våra bästa hypercasual spel!

Stapla upp block till svindlande höjder i Stack på Hetaspel.se! Med sitt enkla men fängslande gameplay erbjuder Stack en upplevelse som är engagerande och som kan hjälpa dig att tänka på annat än dina bekymmer. Spelets minimalistiskt designade grafik ger en sömlös bakgrund för dina staplingsförsök och inbjuder spelare att fördjupa sig i dess minimalistiska charm. När du staplar blocken högre och högre blir spelet alltmer spännande och testar dina reflexer och precision. Varje block som placeras noggrant bidrar till den höga strukturen och pressar gränserna för dina staplingsfärdigheter. Med varje lyckad placering kommer du allt närmare det ultimata målet att nå oöverträffade höjder. Tävlingsandan tänds när spelarna kämpar om den prestigefyllda titeln som bäst i världen. Den globala topplistan fungerar som ett slagfält där skickliga staplare visar upp sin skicklighet och strävar efter att överträffa varandra och ta hem förstaplatsen. Jakten på en hög poäng driver en intensiv strävan att stapla med precision och snabbhet, vilket skapar förutsättningar för hård konkurrens mellan spelare över hela världen.

Den enkla mekaniken i Stack gör det tillgängligt för spelare på alla nivåer och erbjuder en spelupplevelse som är både intuitiv och givande. Oavsett om du är en erfaren staplare eller en nybörjare i världen av blockstapling, säkerställer spelets lättbegripliga koncept att alla kan vara med på det roliga på Hetaspel.se. För varje försök kan spelarna finslipa sina färdigheter och strategier, med målet att överträffa sina tidigare prestationer och klättra på topplistan.

I en värld fylld av komplexa utmaningar erbjuder Stack en upplevelse som bygger på enkelhet och elegans. Dess tilltal och charm gör det till ett roligt tillskott till din spelrepertoar och erbjuder massor av timmar av underhållning när du staplar din väg till storhet. Så samla dina block, skärp ditt fokus och ge dig ut på ett staplingsäventyr på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att placera ett block. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen istället.

Spela andra spel från Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. For Honor Warriors io
 5. All-Star Blast!
 6. Might & Magic Armies
 7. Balls Race
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Liknande spel:

Gillade du Stack? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhypercasual spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.