Rabbids Volcano Panic

Världen i Rabbids Volcano Panic är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Rabbids Volcano Panic, ett av våra bästa .io spel!

Förbered dig för ett vilt äventyr på Hetaspel.se med Rabbids Volcano Panic. Dyk ner i kaoset och spänningen på Rabbids Island när ön står inför ett monumentalt vulkanutbrott! Ditt uppdrag? Håll dig säker så länge som möjligt medan du navigerar i den förrädiska terrängen på den sönderfallande ön. För varje ögonblick som går blir marken under dina fötter alltmer instabil, så håll huvudet kallt och ta dig över det kollapsande golvet innan de panikslagna Rabbids drar med dig i fallet. Utmana dina vänner och medspelare för att se vem som kan överleva kaoset och gå segrande ur Rabbids Volcano Panic, när ni tävlar om skryträttigheter och ära. Med sitt fartfyllda spel och oförutsägbara vändningar erbjuder Rabbids Volcano Panic möjligheter till spännande tävlingar och pulshöjande spänning.

När du navigerar genom vulkanutbrottets kaos ska du hålla utkik efter bonusföremål som kan hjälpa dig att få ett övertag över dina motståndare. Från fartökningar till skyddande sköldar, dessa power-ups kan betyda skillnaden mellan överlevnad och katastrof. Men se upp - dina rabbidkollegor är inte främmande för att spela fult för att säkra sin egen överlevnad. Använd din intelligens och strategi för att fånga andra spelare och få dem att falla först, och säkra din plats som den sista Rabbiden som står kvar.

För varje ögonblick som går ökar intensiteten i Rabbids Volcano Panic och du pressas till det yttersta i din strävan att överleva kaoset och gå segrande ur striden. Kommer du att kunna ligga steget före konkurrenterna och överleva vulkanutbrottet, eller kommer du att slukas av kaoset på Rabbids Island? Valet är ditt, så samla ditt mod, vässa dina reflexer och förbered dig för ett fantastiskt äventyr i Rabbids Volcano Panic på Hetaspel.se!

Så här spelar du

Använd piltangenterna för att flytta dig, eller tryck på vänster musknapp och flytta musen runt för att flytta dig. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen och flyttar fingret på skärmen för att styra din karaktär.

Spela andra spel från Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Stack
 4. For Honor Warriors io
 5. All-Star Blast!
 6. Might & Magic Armies
 7. Balls Race
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Liknande spel:

Gillade du Rabbids Volcano Panic? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår.io spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.