Bubbles & Hungry Dragon

Världen i Bubbles & Hungry Dragon är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Bubbles & Hungry Dragon, ett av våra bästa bubbel spel!

Gillar du drakar? Vad sägs om match 3-spel? Om svaret på en av dessa frågor är ja, då bör du definitivt spela Bubbles & Hungry Dragon på Hetaspel.se. I det här spelet måste du skjuta bubblor mot rutnätet på skärmen och sikta på ett sådant sätt att minst tre bubblor av samma typ kopplas samman. Dessutom är Bubbles & Hungry Dragon ett spel för flera spelare, så du kan dela det roliga med en annan spelare. I Bubbles & Hungry Dragon måste du också tävla med andra spelare, och den spelare som har flest matcher vinner. Alla som är bekanta med de roliga och avslappnande match 3-spelen kommer att få en spännande upplevelse, och om du ännu inte känner till reglerna för den här typen av spel kan Bubbles & Hungry Dragon vara en bra introduktion till genren.

I Bubbles & Hungry Dragon, liksom i andra liknande spel, måste du skjuta bubblor som är av en viss typ mot stapeln som finns på skärmen. Men till skillnad från andra skjutspel måste du i Bubbles & Hungry Dragon sikta på ett sådant sätt att du skapar en rad med minst tre bubblor av samma typ. Endast genom att göra detta kommer du att lyckas eliminera bubblorna från skärmen. Och du får poäng och kommer till nästa nivå endast om du blir av med bubblorna från skärmen, så se till att sikta noga.

Njut av ett roligt match 3-spel på Hetaspel.se och ge dig in i drakarnas fantastiska värld när du spelar Bubbles & Hungry Dragon.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att sikta och tryck på vänster musknapp för att skjuta. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen för att sikta och släpper fingret för att skjuta.

Spela andra spel från Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Liknande spel:

Gillade du Bubbles & Hungry Dragon? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbubbel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.