Might & Magic Armies

Världen i Might & Magic Armies är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Might & Magic Armies, ett av våra bästa .io spel!

Samla din armé och överlev i de farliga länderna på Might & Magic Armies. Om du är bekant med den legendariska Might and Magic-serien kan du förvänta dig att strategi också är en del av det här onlinespelet, men upplevelsen i Might & Magic Armies är mycket mer koncentrerad än vad du normalt förväntar dig av den populära serien. Istället för att rekognosera de stora kartorna och leta efter resurser, skatter och fiender att besegra är ditt huvudmål i Might & Magic Armies att bara samla trupper som är utspridda över hela landet under din fana och överleva så länge som möjligt. Naturligtvis är detta kanske inte så lätt som det låter, eftersom du också spelar mot andra spelare, och du måste delta i mäktiga dueller över hela kartan.

Överallt på kartan Might & Magic Armies kommer du antingen att se hjälmar från enheter eller skattkistor överallt på skärmen. Om du stannar i närheten av dessa under en kort period kommer dessa enheter att komma och ansluta sig till dig. Ju större din armé är, desto större blir radien på ringen som samlar dessa enheter. Men så snart du kommer tillräckligt nära en fiendearmé kommer era två arméer att börja attackera varandra. När detta väl börjar blir det, som man kan förvänta sig av en strid, ganska snabbt hektiskt. Om du ser att nederlaget är nära förestående har du fortfarande möjlighet att fly. Var bara försiktig när du gör detta, eftersom du kommer att förlora en del av din armé när du frenetiskt springer för ditt liv.

Samla ihop en stor armé och överlev på den farliga kartan Might & Magic Armies när du spelar på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp eller piltangenterna för att flytta runt din armé och tryck på mellanslagstangenten för en snabb boost. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i den riktning du vill förflytta dig och trycker på boost-knappen för att få en tillfällig hastighetsökning.

Spela andra spel från Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Balls Race
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Liknande spel:

Gillade du Might & Magic Armies? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår.io spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.