Taming.io

Världen i Taming.io är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Taming.io, ett av våra bästa .io spel!

Överlev i det fantastiska landet Taming.io, samla resurser, skapa vänner med mäktiga allierade och bygg en stark by som överlever de faror som lurar i landet när du spelar på Hetaspel.se.

För att trivas i Taming.io måste du först samla in värdefulla resurser genom att slå på träd, buskar och stenar. När du har fått tillräckligt med dessa kan du börja bygga olika byggnader. Naturligtvis kan det vara en utmaning att vandra runt i Taming.io för att samla in dessa livsviktiga lager, så håll alltid utkik efter andra djur, spelare eller bossar som alltid är ute efter att samla in alla dina surt förvärvade resurser. Även om det finns djur och bossar som strövar runt i landet är den farligaste fienden du måste hålla utkik efter säkerligen andra spelare, som kan visa sig vara de mest listiga och dödliga av alla.

Lyckligtvis kan du förbättra dina kampchanser om du får tillräckligt med erfarenhet, som kommer att nivåhöja din karaktär. För att göra detta måste du välja dina strider klokt och bara slåss mot fiender som du vet att du kan besegra. Och utöver detta kan du också få hjälp av olika husdjur, som också kan växa i styrka på samma sätt som du. Och du kommer snart att märka att du måste förlita dig på denna extra hjälp från dessa söta djur, för ju mer du spelar, desto tuffare blir Taming.io, eftersom fienderna och spelarna också blir starkare. Så det är viktigt att du lär dig de unika styrkorna och färdigheterna hos var och en av dina husdjur om du vill ha något hopp om att överleva så länge som möjligt. Särskilt om du vill ta dig an bossarna, som är särskilt formidabla fiender, som bara de mest uthålliga spelarna kan hoppas på att besegra. Men belöningarna för att besegra dessa typer av fiender är värda risken, för de ger enorma mängder erfarenhet, guld och de kan till och med ge dig speciella husdjur som du kan tämja och som frigörs när du besegrar dessa mäktiga kombattanter.

En av de saker som är omedelbart uppenbara när du startar Taming.io är den vackra stiliserade grafiken, som förflyttar dig till detta fantastiska rike. Men låt dig inte luras av denna grafik, för världen i Taming.io är skoningslös och endast de mest beslutsamma spelarna kan överleva. Och för att komplettera den söta grafiken är ljuden också mycket avslappnande och lugnande, vilket också bidrar mycket till den charmiga atmosfären som Taming.io har.

Kliv in i de magiska länderna på Taming.io när du spelar på Hetaspel.se och ha kul!

Hur man spelar

Använd piltangenterna eller WASD-tangenterna för att röra dig, och ändra vinkeln din karaktärs riktning genom att peka musen i önskad riktning. Attackera genom att trycka på vänster musknapp, och använd vänster musknapp för att interagera med spelets olika element.

Liknande spel:

Gillade du Taming.io? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår.io spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC