Ninja.io

Världen i Ninja.io är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Ninja.io, ett av våra bästa .io spel!

Sikta bra och samarbeta för att nå toppen när du spelar Ninja.io på Hetaspel.se, ett flerspelarspel där det alltid är viktigt att ha kul.

För att vinna spelet har du en stor arsenal till ditt förfogande, från maskingevär, hagelgevär, men du kan också få tillgång till mer futuristiska vapen, som gevär som skjuter blixtar och andra specialprojektiler.

Arenorna från Ninja.io är utformade för kaos och du måste ständigt fokusera på dina mål för att överleva och vinna. Dina mål varierar beroende på vilket spelläge du väljer, och de sträcker sig från att erövra fiendens flagga till att bara eliminera så många fientliga spelare som möjligt.

Ta första platsen när du spelar Ninja.io på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du Ninja.io? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår.io spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.