Rabbids Wild Race

Världen i Rabbids Wild Race är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Rabbids Wild Race, ett av våra bästa racingspel!

Flyg före konkurrenterna i Rabbids Wild Race, ett charmigt spel för flera spelare där du måste använda din jetpack för att komma före dina konkurrenter. För att slå alla dina motståndare måste du undvika de många hinder som finns utspridda över hela nivåerna, och du måste också se till att du samlar in så många hjälpsamma föremål som möjligt. Om du till exempel får tag på magneten kommer den automatiskt att ta mynt på avstånd. Och genom att samla mynt kan du låsa upp alla möjliga intressanta outfits.

För att nå den eftertraktade första platsen måste du också använda några listiga knep, som att hoppa på huvudet på dina motståndare för att få en extra boost. Och du behöver all hjälp du kan få, för ju mer du avancerar desto fler hinder dyker upp i din väg, som laserbarriärer och fiender som skjuter projektiler mot dig. Men även om saker och ting blir mer komplicerade ju mer du spelar, får du också behärskning av din jetpack och de intrikata detaljerna i hur din karaktär rör sig. På nolltid kommer du att väva och undvika alla hinder som kastas i din väg, och du kommer lätt att nå första plats. Och om du tar hänsyn till att Rabbids Wild Race är ett flerspelarspel online och att du spelar mot andra mänskliga motståndare kan du alltid bjuda in några av dina vänner och tävla mot varandra.

Grafiken och musiken fungerar utmärkt för den fantastiska värld som du kanske har kommit att förvänta dig från Rabbids-universumet, och med en blandning av excentriska karaktärer och livlig musik kommer Rabbids Wild Race att vara en fröjd att spela.

Förbered dig på en onlinetävling i en unik värld och spela Rabbids Wild Race på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Om du spelar från en dator trycker du på vänster musknapp för att aktivera din jetpack och förflytta dig uppåt. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Spela andra spel från Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. Brawlhalla Grand Slam
 12. TrackMania Blitz
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Liknande spel:

Gillade du Rabbids Wild Race? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårracingspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.